Suomen TRX®-kouluttajaksi Timo Kujanen

Suomen tuoreeksi TRX-kouluttajaksi on kouliintunut Timo Kujanen!

timo_kujanen_trx

Valituksi tulemisen jälkeen Timo vietti tammikuussa rankan, bootcamp-henkisen TRX-koulutusjakson Kööpenhaminassa, ja on nyt läpäissyt TRX:n virallisen kouluttajaksi valmistumisprosessin. Timo tulee jatkossa vetämään Suomen TRX Yksilöohjaajakoulutukset eli jatkamaan pääasiassa Vierumäellä tapahtuneiden koulutusten vetämistä, joihin on aiemmin käytetty ulkomaisia kouluttajia. Koulutuksiin osallistujat eli Personal Trainerit ja ryhmäohjaajat saavat Timon ammattitaidon lisäksi koulutuksen tästä lähtien suomen kielellä.

Turussa asuva Timo Kujanen aloitti aktiivisen liikunta-ammatin parissa vuonna 2001 kuntosaliharjoittelijana ja päätyi nopeasti kuntosaliohjaajaksi ja lopulta täysipäiväiseksi personal traineriksi vuonna 2008. Tällä hetkellä Timo on mm. Leaf Areenan Kunnollisten Tehtävien Joukon komentaja.

Yhteensä noin 5000 personal trainer -ohjausta tehnyt Timo on vakuuttava, ammattitaitoinen kundi Turusta, ja onnittelemme Timoa TRX-kouluttajan pestistä! Tutustu alkuvuoden TRX-koulutuskalenteriin täällä.

Mainokset

3 kommenttia

  1. […] vetää Suomen TRX-kouluttaja Timo Kujanen, ryhmäohjaajakoulutukset Vierumäellä tuttu, hymyilevä näky ja Baltian kokenut TRX-kouluttaja […]

  2. […] Vetäjinä nähdään Suomen parhaimmistoa, Les Millsin kouluttajista Suomen TRX-kouluttaja Timo Kujaseen. […]

  3. […] Gfitnessin mukaan on yhä enemmän ja enemmän kysyntää. Jere tulee luonnollisesti myös TRX-kouluttaja Timo Kujasen tapaan viemään TRX-sanomaa eteenpäin ympäri […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: