5 tärkeää välinettä PT-studiolle

Jos omistat PT-studion, jossa treenaat asiakkaan kanssa kahdestaan tai pienryhmissä, tarvitset tietenkin harjoitusvälineitä, joita käytetään treenin aikana. Tässä viisi välinettä, jotka sinun kannattaa ainakin hankkia.

    tiyr-6Traktorinrengas

Tämä on todellinen hauskanpitoväline studiolla! Sitä voi nostaa, kantaa, pyöritellä ja lyödä. Eripainoisilla renkailla asiakkaan voi haastaa ylittämään itsensä. Escapen TIYRTM on uudenlainen rengas, jossa on erilaisia kantokahvoja joten rengasta on helpompi liikutella kuin perinteisiä traktorinrenkaita. Escapen renkaita on saatavilla eri painosina jolloin jokaisen kuntotasoon löytyy sopiva. Asiakkaat yleensä rakastavat renkaan kanssa treenaamista ja tästä syystä sellainen on ehdottomasti löydyttävä jokaiselta PT-studiolta.

slamball-cat-1Slam Ball kuntopallot

Nämä vain yksinkertaisesti ovat hyviä! Etenkin painavampi 20 kilon slam ball, jolla asiakas joutuu todella haastamaan itsensä. Erilaiset harjoitukset pallon kanssa auttavat kehittämään räjähtävää voimaa turvallisesti ja tehokkaasti. Pallot eivät pomppaa takaisin tai lähde vierimään kun ne paiskataan lattiaan, joten niitä voi huoletta käyttää myös pienryhmäharjoittelussa.

 

est-gr08-4

GRIPRTM

Tämä Escapen tuote tuo hauskuutta treeniin! Se on hiekalla täytetty säkki, jota voit heitellä, paiskoa ja nostella. Se on turvallinen käytössä, sillä se on pehmeä joten vaikka se tippuisi jalan päälle, se ei satuta. Sen avulla voi tehdä lukemattoman määrän liikkeitä, jotka auttavat kehittämään nopeutta ja voimaa. Toiminnallisessa harjoittelussa GRIPRTM on hauska väline ja sitä voi käyttää myös pariharjoittelussa.

bumper-cat-1

Levypainot

Levypainojen ja tangon avulla voidaan tehdä jo todella monipuolista harjoittelua koko vartalolle. Levypainojen ansiosta kehoa saadaan kuormitettua paremmin ja saadaan nopeampaa kehitystä kuin pelkästään omankehonpainolla tehtävissä harjoituksissa. Escapen värikkäät levypainot tuovat studioon viihtyisyyttä ja tekevät tilasta hauskan. Näitä nostaessa treenikään ei tunnu niin raskaalta!

plyosoft-1Boksit

Boksihypyt ovat hyvä tapa lisätä räjähtävää voimaa ja kestävyyttä. Myös erilaiset boksille nousut ovat tehokkaita niin lihaskunto- kuin aerobisessa treenissäkin. Escapen PLYOSOFT BOX®:t ovat pehmeitä, mutta silti todella tukevia. Ne ovat kestäviä ja visuaalisesti miellyttäviä, niiden avulla tuot myös väriä ja leikkisyyttä tiloihin. Asiakkaat rohkaistuvat kokeilemaan korkeampia hyppyjä, sillä pehmeä boksi ei aiheuta kipua mikäli kolhuja tulee.

Tässä meidän mielestämme tärkeimmät ja monipuolisimmat välineet PT-studiolle. Samat välineet sopivat myös pienryhmäharjoitteluun isommilla saleilla ja kuntokeskuksissa. Asiakkaat arvostavat laadukkaita ja kestäviä tuotteita, mutta myös hauskuutta ja leikkisyyttä. Escapen tuotteilla voidaan helposti tuoda juuri näitä ominaisuuksia asiakkaiden saataville.

Escapen tuotteita Suomessa myy Gfitness, tutustu tarkemmin täällä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: