PowerMill porraskone tulee, tiedätkö jo sen hyödyistä?

Oletko huomannut kuinka porraskoneet ovat yleistyneet kuntosaleilla? Olet huomannut aivan oikein, porraskoneiden suosio kasvaa, eikä suotta. Huippu-urheilijat ovat aina käyttäneet portaita hyödykseen aerobisessa harjoittelussa, ja nyt myös tavalliset kuntoilijat ovat huomanneet portaiden nousun olevan todella hyvää treeniä. Lue Life Fitness PowerMill-laitteen hyödyistä!

AlavPowerMillClimber-StairsShotLookingUp-1.16.14 2716-editartalon tehotreeni 

PowerMill on pyörivä portaikko, joka laittaa vartalon laajat liikeradat töihin ja erityisesti alavartalo työskentelee koko ajan. Pohkeet, etu- ja takareidet sekä pakarat joutuvat tekemään töitä jatkuvasti kun askellat PowerMillillä. Voit unohtaa kyykyt treeniohjelmastasi kun teet harjoituksen tällä laitteella!

Aerobisen kunnon ylläpitäjä

Samalla kun jalkasi kiinteytyvät, sydämesi tekee samanaikaisesti töitä tehokkaalla sykealueella. 45 minuutin harjoitus PowerMill-laitteella polttaa noin 360 kaloria 70-kiloisella henkilöllä. Jos haluat tuplatehot voima- sekä kardioharjoituksesta, tämä laite on etsimäsi.

PowerMill Inset Foot On StepHaastaja

PowerMill ei kuitenkaan ole vain yhden tempun ihme. Voit säätää vastusta tai vaihdella nopeutta harjoituksen aikana jolloin saat enemmän tehoja irti. Kokeile esimerkiksi nopeuden tuplaamista 30 sekunnin ajaksi minuutin välein jolloin saat hikisen intervalliharjoituksen.

Tasapaino on kaiken ytimessäPowerMill

Et tule ehkä ajatelleeksi heti ensimmäiseksi tasapainoa kun mietit PowerMilliä, mutta tosiasiassa harjoitat myös tasapainoasi jokaisella askeleella. Ja mikä vartalonosa hyötyy eniten tasapainoharjoittelusta? Keskivartalo ja syvät vatsalihakset! Jos haluat enemmän hyötyjä irti tasapainolusta PowerMillin kanssa, irroita kätesi kaiteista tai kokeile nousta portaita kylki edellä.

Antoisia treenihetkiä!

Life Fitness PowerMill-porraskoneet Suomessa myy: Gfit Professional Oy / Gfitness

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: