Life Fitness tuoteperheeseen uusi jäsen CYBEX!

Lisäys laajentaa korkealuokkaisten tuotteiden valikoimaa.

ROSEMONT, Illinois., 21 tammikuuta 2016 – Life Fitness, maailman johtava kaupallisten kuntosalilaitteiden valmistaja ilmoitti tänään, että Cybex liittyy yhtiön johtavien kuntosalilaitteiden joukkoon. Cybexin liittyminen Life Fitness yhtiöön laajentaa Life Fitnessin tuotevalikoimaa ja vahvistaa erityisesti korkealuokkaisten  kuntolaitteiden tarjontaa.

Life Fitnessin emoyhtiö Brunswick Corporation (NYSE: BC) ilmoitti tänään ostanneensa CYBEX International Inc:n 195 miljoonalla dollarilla.

Cybexin yhdistyminen meidän Life Fitness perheeseen tuo yhden alan arvostetuimmista brändeistä maailmanjohtavaan portfolioomme”, sanoi Chris Clawson, Life Fitnessin presidentti. ”Ottaen huomioon koko fitnessalan, oli ilmeistä, että Cybex olisi sopiva lisä Life Fitnessille. Kuten me myös Cybex on sitoutunut kehittämään luotettavia, tavoitteisiinohjaavia tuotteita, tarkoituksenaan erinomaiset asiakaskokemukset.

Cybex on perustettu vuonna 1970 ja pääkonttori sijaitsee Medway, Massachusettsissa Yhdysvalloissa. Cybex tarjoaa laajan valikoiman cardio- ja voimalaitteita. Brändin cardiotuotteet sisältävät sekä juoksumattoja ja kuntopyöriä että laajalti kehutun Arc Trainerin. Kattava tuotevalikoima voimalaitteissa sisältää painopakka-, levypaino-, toiminnallisia ja vapaapaino laitteita ja välineitä. CYBEX tuotteet valmistetaan Owatonnassa, Minnesotassa ja Medwayssä.

Olemme innoissamme voidessamme lisätä Cybexin brändiemme Life Fitness, Hammer Strength, SCIFIT, InMovement ja Brunswick Biljardi rinnalle tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaan tuotevalikoiman, palvelun ja tuen” Clawson sanoi. ”Yhdistettynä Cybexin ja Life Fitnessin asiantuntemus luodaan uusi globaali alan standardi tuotejohtajuuteen, innovaatioon ja asiakaskokemukseen .

Cybexin tuotevalikoiman odotetaan hyötyvän Life Fitnessin maailmanlaajuisesta jakeluverkostosta, joka palvelee yli 120 maassa. ”Cybex brändi on yksi arvostetuimmista alallamme”, sanoi Clawson. ”Olemme sitoutuneet kehittämään brändiä maailmanlaajuisesti sekä syventämään sen tuotevalikoimaa.”

Lisätietoja Life Fitness sekä muista perheen brändeistä osoitteessa www.lifefitness.com.

Tietoja Life Fitnessistä

Life Fitness on maailman johtava kaupallisten kuntosalilaitteiden, pelipöytien ja kalusteiden valmistaja. Yritys valmistaa ja myy kunto- ja cardiolaitteita, hyvinvointia edistäviä laitteita, biljardipöytiä ja tarvikkeita sekä pelihuonekalusteita tuotenimillä Life Fitness, Hammer Strength, Cybex, SCIFIT, InMovement ja Brunswick Biljardi. Life Fitnessin laitteita myydään yli 120 maassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Chicagon ulkopuolella, Rosemont, Illinoisissa ja on osa Brunswick Corporationia (NYSE: BC).

Tietoja Brunswickista

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Lake Forestissa, Illinoisissa., Brunswick Corporationin pyrkii saamaan ”Aitoa Kekseliäisyttä” (TM) sen kaikkiin johtaviin kuluttajabrändeihin, kuten Mercury ja Mariner perämoottorit; Mercury MerCruiser vetolaitteet ja sisämoottorit; MotorGuide uistelumoottorit; Attwood, Garelick ja Whale veneily varaosat ja tarvikkeet; Land ’N’ Sea, Kellogg Marine, Diversified Marine, BLA and Bell RPG osat ja tarvikkeet jakelijoille; Bayliner, Boston Whaler, Brunswick Commercial and Government, Crestliner, Cypress Cay, Harris, Lowe, Lund, Meridian, Princecraft, Quicksilver, Rayglass, Sea Ray ja Uttern, sekä Cybex, Life Fitness, Hammer Strength ja SCIFIT kuntolaitteita, ja Brunswick biljardipöytiä, tarvikkeet ja pelihuonekalusteita ja InMovement tuotteita ja palveluita hyvinvoinnin tehostamiseen. Lisätietoja osoitteessa http://www.brunswick.com.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: